Σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά στην Αθήνα (1992-1999).
Απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Σύνθεση (Master in Composition) (MMus) από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.
Το 2014 ξεκίνησε τις σπουδές το για το Διδακτορικό στη Σύνθεση (Phd in Composition) στο Πανεπιστήμιο του Μπάνγκορ στην Ουαλία.

Έργα του έχουν παρουσιαστεί σε 34 χώρες σε όλες τις ηπείρους και έχουν βραβευτεί σε Διεθνείς, Ευρωπαϊκούς και Κρατικούς Διαγωνισμούς.
Έχει επίσης συνθέσει μουσική για θέατρο στην Ελλάδα και στην Αγγλία καθώς και μουσική για ντοκιμαντέρ.

Έργα του έχουν παρουσιαστεί από την Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση καθώς και την Ισπανική Κρατική Τηλεόραση, το Κρατικό Ραδιόφωνο του Μεξικού, καθώς και από ιδιωτικά κανάλια της Τσεχίας, της Πορτογαλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βουλγαρίας και της Κολομβίας.

Είναι Γενικός Γραμματέας του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ιδρυθέν από τον Ι. Ξενάκη), μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών (ΕΕΜ) και του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτρο-ακουστικής Μουσικής (ΕΣΣΗΜ).

Έργα του κυκλοφορούν από τους μουσικούς εκδοτικούς οίκους Schott (Γερμανία), Musica Ferrum (Μεγάλη Βρετανία), Da Capo Music Ltd (Μεγάλη Βρετανία), Les Pdoductions d’Oz (Καναδάς), Gold Branch Music Inc. (ΗΠΑ), Arcomis (Μεγάλη Βρετανία) και Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ) (Ελλάδα) και από τις δισκογραφικές εταιρείες Naxos (Μεγάλη Βρετανία), WDR (Γερμανία), Fly Note (ΗΠΑ), Musica Ferrum (Μεγάλη Βρετανία), Sheva (Ιταλία), Subways Music (Ελλάδα) και ΕΣΣΗΜ (Ελλάδα).