Απόφοιτος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην ειδίκευση Πιάνου, (τάξη Λ. Βασιλειάδη και Β. Τσόπελα), και έχοντας πάρει το Δίπλωμα Πιάνου με Ά βραβείο από το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, ολοκλήρωσε τις ανώτερες σπουδές της στο πιάνο σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α. Στο Bowling Green State University, και με υποτροφία του πανεπιστημίου, ολοκλήρωσε τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών (τάξη M. Mogilevsky). Με υποτροφία του Ohio State University, συνέχισε για τον διδακτορικό τίτλο σπουδών (τάξη S. Glaser), αποσπώντας βραβείο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Η διδακτορική της εργασία πάνω στα έργα Op.24 και Op.51 του Edvard Grieg απέσπασε το ετήσιο βραβείο Α. Peter Costanza Distinguished Dissertation and DMA Document Award, απονεμόμενο απο το Ohio State University. Συμμετείχε επίσης στο διεθνές συνέδριο Edvard Grieg, στην Κοπενχάγη (Δανία), παρουσιάζοντας το θέμα της διδακτορικής της εργασίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με διεθνούς ακτινοβολίας καθηγητές και σολίστ, μεταξύ των οποίων οι A. Toradze, A. Pratt, E. Globerson, A. Fraser, V. Merzhanov, και Κ. Λούκος.

Εργάστηκε ως μεταπτυχιακή συνεργάτης στη διδασκαλία του πιάνου στο Ohio State University. Παράλληλα, ως μεταπτυχιακή βοηθός στον τομέα της πιανιστικής συνοδείας είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με καθηγητές των Bowling Green State University, Ohio State University, University of Michigan, University of Cincinnati, Roosevelt University, και Eastern New Mexico University, καθώς και με την Αμερικανίδα mezzo-soprano Marilyn Horn και τους συνθέτες John Anthony Lennon και Thomas Pasatieri. Έχει επίσης εργαστεί ως συνοδός σε Σεμινάριο Κλασικού Τραγουδιού με τον διεθνούς φήμης τενόρο Ζ. Τερζάκη, στα μουσικά σεμινάρια International Music DaysBrache (διοργάνωση του Ιονίου Πανεπιστημίου), καθώς και στα Διεθνή Μουσικά Σεμινάρια “Βερτίσκος”. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2016 παραδίδει μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Εν Οργάνοις και στο Βυζαντινό Ωδείο (Αθήνα).

Έχει δώσει συναυλίες σε Ελλάδα, Γερμανία, και Η.Π.Α.. Έχει συνεργαστεί καλλιτεχνικά, μεταξύ άλλων, με τους συνθέτες Ν. Κωνσταντινίδη και Ν. Χαριζάνο, το σαξοφωνίστα Α. Ζέρβα, τους λυρικούς τραγουδιστές και τραγουδιστές όπερας Ζ. Τερζάκη, Μ. Ζώη, Ά. Στυλιανάκη, Ν. & Λ. Αγγελοπούλου, Σ. Μπερή, και Ι. Κετεντζιάν, καθώς και με τον διευθυντή ορχήστρας Β. Φιδετζή και τη Συμφωνική Ορχήστρα της Νυρεμβέργης.